Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Style Hotel WienBeskrivning: Radisson SAS Style Hotel Vienna är ett trevligt hotell som ligger i hjärtat av Wien. I närheten av hotellet ligger stadens modekvarter och det är heller inte långt till världsberömda Café Central. Radisson SAS Style Hotel Vienna har en mycket varm och välkommande atmosfär. Hotellet kan erbjuda 78 vackert designade rum.

Faciliteter: Gästrummen är inredda med modern konst och designmöbler. I samtliga rum finns det platt-TV, CD- och DVD-spelare samt AC. Vidare har du som gäst på Radisson SAS Style Hotel Vienna tillgång till trådlös Internetuppkoppling i hela hotellet. Det finns rökfria rum på hotellet, såväl som handikappanpassade.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Radisson SAS Style Hotel Vienna, direkt via deras hemsida. Om du väljer att boka ditt rum på Radisson SAS Style Hotel Vienna via någon annan aktör så är det viktigt att du håller utkik så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Style Hotel Vienna kan erbjuda två mötesrum, som har all den utrustning som man kan tänkas efterfråga. Vidare finns det ett affärsområde på hotellet, där du har tillgång till dator, skrivare, kopiator, telefon och fax.

Träna: På The Radisson SAS Style Hotel Vienna finns ett fullt utrustat gym. Här kan du också bada bastu eller boka en tid för massage. I närheten av hotellet hittar du ett löpspår. Vill du prova på golf eller ridning så finns det möjlighet även till detta, endast 20 minuters bilresa från hotellet.

Restaurang: Sapori är en la carte-restaurang där man kan avnjuta underbara italienska gourmeträtter. På restaurangen serveras också frukost och lunch. På kvällen kan det vara mysigt att styra kosan mot H12 Wine & Bar. Här kan du prova på spännande cocktails och aperitifer i trevlig inramning.

Ta sig till hotellet: Vienna International Airport ligger endast 25 kilometer från hotellet. Med bil tar denna resa ungefär 35 minuter, beroende på trafiksituationen. Om du reser med bil så är det inte speciellt svårt att hitta till Vienna International Airport. För en detaljerad färdanvisning kan du surfa in på hotellets hemsida. Från hotellet är det nära till närmsta busshållsplats.