Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

The Mayfair hotel LondonBeskrivning: London är en riktig turistmagnet. Staden lockar en strid ström av besökare året om, från världens alla hörn. I den brittiska huvudstaden återfinns sevärdheter som Tower of London, Buckingham Palace, Piccadilly Circus och British Museum. London är också en stad med extremt goda möjligheter till lyckad shopping. Sedan The Mayfair invigdes av kung George V har detta anrika hotell varit synonymt med lyx och flärd. Hotellet, som ligger i de centrala delarna av staden, kan erbjuda 410 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på The Mayfair är bland annat utrustade med satelltiv-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp samt strykbräda och strykjärn. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. The Mayfair erbjuder även roomservice dygnet runt, samt tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på The Mayfair direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att hotellet är mycket attraktivt, och att du därför bör vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inkluderade i priset. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden från hotellet.

Konferens: The Mayfair har 11 mindre konferenslokaler, som är fullt utrustade beträffande teknisk apparatur. Vidare har hotellet ett flertal stora salar och den största kan ta emot sällskap på upp till 350 personer. Personalen på hotellet är mycket duktig när det gäller konferenser och kan hjälpa ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt

Träna: Som gäst på The Mayfair kan du träna på hotellets gym, som är utrustat med moderna träningsmaskiner. Det finns också ett spa på hotellet, som kan erbjuda diverse välgörande behandlingar. Från The Mayfair promenerar du till Hyde Park på 10 minuter. Här finns möjlighet att jogga, rida eller spela tennis.

Restaurang: På Amba Bar and Grill dinerar du i en mycket lyxig miljö. De rätter som serveras erbjuder en smaksensation utöver det vanliga. I hotellbaren träffar du vänner och kollegor över en cocktail.

Ta sig till hotellet: Den närmaste bullhållplatsen är bara några minuter från hotellet. Det finns eldiga taxibilder direkt utanför hotellet. Om du väljer att ta bilen till London, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Det finns möjlighet att parkera bilen i anslutning till hotellet.